IMG_0498

DE ROESTMEESTERS

Wij zetten ideeën, hersenspinsels, creaties of andere herinneringen om in iets gaafs in staal.

 

Dit kan in het stoere roestige Cortenstaal of het strakke RVS staal.

We maken wanddecoraties van het roestige Cortenstaal, het strakke RVS of een combinatie hiervan. Wij gaan je helpen om van je gedachte een persoonlijk ontwerp te maken wat je aan de muur kan hangen.

Je levert bij ons je gedachte aan en wij gaan voor je aan de slag.

Het ontwerp wordt je toegestuurd ter controle en na akkoord gaan we het verder verwerken, zodat het door de laser uitgesneden kan worden.

Werk ter inspiratie

Onze werkwijze

Je levert een bestand aan via de mail, dit kan zijn op papier in pdf of jpg en kiest een dikte van het materiaal, meestal is dit 2mm, heb je grotere objecten kunnen we samen bepalen of het staal dikker moet.

Wij gaan dit verwerken en sturen je na ± een week het ontwerp incl prijsopgave in pdf ter controle, om foto’s te kunnen verwerken hebben we wat meer tijd nodig.
Waar je altijd rekening mee moet houden is dat er in het ontwerp koppelingen zitten om het staal aan elkaar te verbinden, dit kan dus afwijken van het ontwerp.

Na akkoord en betaling gaat je creatie verder het traject in en uiteindelijk naar de laser.

Mocht je een creatie hebben van Cortenstaal, heb je de keuze of je het bij je thuis wil laten roesten, als je het uiteindelijk binnen wil neerhangen kun je zelf bepalen bij welke kleur het proces mag stoppen, of dat wij dat voor je doen, dit bepaald echter wel de levertijd!

Voor RVS is de levertijd doorgaans 2 weken. Voor het leveren kan gezorgd worden, ophalen mag ook, voor grotere en/of fragiele kunstobjecten geniet ophalen de voorkeur!

Eenmaal thuis kun je creatie aan de muur hangen doormiddel van de meegeleverde magneten, jawel, staal kun je aan de muur plakken! Voor RVS kan dat ook, echter is deze staalsoort wel wat duurder.

Wens je een product op maat?

Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

BBQ Roosters

Je eigen persoonlijke BBQ rooster. 

Is jouw man, vrouw of vriend een échte BBQ-meester, dan hebben we een fantastisch cadeau-idee: Een persoonlijk BBQ rooster. Wij maken het BBQ rooster van 100% RVS. Dat wil zeggen dat het BBQ rooster tegen een stootje kan en gewoon in de vaatwasser schoongemaakt mag worden. Het rooster kan ook met schuursponzenof RVS-borstels worden schoongemaakt en roest heeft geen kans!

Stappenplan BBQ rooster:

  • 1 Je levert een bestand aan via de mail, dit kan zijn op papier in pdf of jpg samen met de afmetingen van je rooster van de BBQ (lengte x breedte in mm, houdt rekening met 3mm speling voor het uitzetten van het materiaal).
  • 2 Je kunt kiezen tussen 2 patronen, spijlen of honingraad, of als het ontwerp zich er voor leent een combinatie van beide.
  • 3 Wij gaan dit verwerken en sturen je na ± een week het ontwerp incl. prijsopgave in pdf ter controle. Om foto’s te kunnen verwerken hebben we wat meer tijd nodig. Waar je altijd rekening mee moet houden is dat er in het ontwerp koppelingen zitten om het staal aan elkaar te verbinden. Het ontwerp kan dus afwijken van jouw schets.
  • 4 Na akkoord en betaling gaat je creatie verder het traject in en uiteindelijk naar de laser.
  • 5 Voor de RVS roosters is de levertijd doorgaans 2 weken.
  • 6 Voor het leveren kan gezorgd worden, ophalen mag ook.

Als bedrijf een stalen product met uw logo?

Stuur ons een e-mail met uw idee en wij maken een vrijblijvende offerte!

KLOKKEN

Een bijzonder kunstobject.

Metalen wanddecoraties kunnen ook functioneel zijn in de vorm van een analoge klok.

 

Werkwijze klokken:

Je levert een bestand aan via de mail, dit kan zijn op papier in pdf of jpg en je geeft de afmeting door die je graag wil hebben, dit kan zijn rond, vierkant of welke vorm dan ook.

Wij gaan dit verwerken en sturen je na ± een week het ontwerp incl prijsopgave in pdf ter controle, om foto’s te kunnen verwerken hebben we wat langer nodig.
Waar je altijd rekening mee moet houden is dat er in het ontwerp koppelingen zitten om het staal aan elkaar te verbinden, dit kan dus afwijken van het ontwerp.

Na akkoord en betaling gaat je creatie verder het traject in en uiteindelijk naar de laser.

De klokken van Cortenstaal, zullen eerst geroest moeten zijn alvorens we ze in elkaar kunnen zetten, of je kunt dit zelf doen, dan heb je zelf weer in de hand wanneer het roest proces stopt.
Zie hier het roestproces bij benadering.

Voor RVS is de levertijd doorgaans 2 weken. Voor het leveren kan gezorgd worden, ophalen mag ook.

Logo De Roestmeesters WIT_300

Bart Bongers
Hoornstraat 44
5402 HP  Uden

KVK: 12345678

Volg ons via

© 2024 De Roestmeesters. Algemene voorwaarden | Webbouw